ASK Scorpions

O Klubu…

Airsoft klub Scorpions osnovan je prvotno kao tim u kolovozu 2013. godine. Osnovan je od strane igrača iz bivšeg tima AT Joker (Kaniška Iva), dvojice igrača iz AT Ghost Divisiona te dva nova igrača, zaljubljenika u ovo vrstu sporta. Nakon rasprave odlučuje se pokretanje upisa u registar udruga Republike Hrvatske te na osnivačkoj sjednici koja je održana 7. siječnja 2014. godine pokreće se postupak upisa u registar koji je okončan 21. siječnja 2014. upisom u registar udruga i od tada službeno postajemo ASK Scorpions sa sjedištem u Velikoj Trnavi. Od siječnja 2015. Klub je članica Hrvatskog airsoft saveza (HASS). Klub trenutno broji 40 redovnih i 15 počasnih članova.

Od siječnja 2017. Klub ima ugovor o sponzoriranju i promoviranju tvrtke Gunfire iz Poljske (najbolje airsoft trgovine u Europi već devetu godinu za redom – Airsoft Players’ Choice Awards). S početkom 2019. Viper Tactical Slovenija sponzorira i podupire rad našeg Kluba.

S početkom 2018. na Skupštini Kluba donosimo odluku o promjeni mjesta sjedišta te službeno s 12.3.2018. nova adresa Kluba je: Krste Frankopana 65, 43000 Bjelovar. S početkom 2019. krenuli smo u nove projekte sa Županijom i Bjelovarskim sajmom.

Krajem 2018. tj. početkom 2019. video “OP Chernobyl: Resurrection” nominiran je za Airsoft Players’ Choice Awards te je ušao u izbor među pet najboljih u svijetu. Ova nominacija daje nam još više poticaja na suradnju s našim prijateljem-snimateljem iz Artistic Foto&Video te da svaki naš video sa susreta bude još samo bolji i da u konačnici ostvarimo prvo mjesto na navedenom natjecanju te da se rad našeg kluba vidi svuda u svijetu.

Osnovni cilj kluba je bavljenje i promoviranje airsofta kao sporta, zabava, druženje i fair play.

Članstvo u klubu:
Član kluba može postati svaka punoljetna osoba sa stalnim boravištem na teritoriju Republike Hrvatske uz uvjet da ima navršenih 18 godina te posjeduje zaštitne naočale.

Surađujemo s Društvom Multiple Skleroze BBŽ, Udrugom Impress Daruvar, ASK LAV Virovitica, AU Podravina (KC), ASK Alfa (ZG), ASK Komarci (DA), ASK C.A.T. Bjelovar, ASK Slatina, ASK SAT Voćin, ASK Vidre Veliki Grđevac te ponosni promotor tvrtke Viper Tactical Slovenija.