ASK Scorpions

OP Chernobyl: The Beginning – okvirna priča za svaku stranuEuropean Union Peacekeeping Forces – EUPF

Nakon eksplozije Chernobylskog reaktora i širenja parazitske zaraze van granica Ukrajine cijela se Europa ujedinila u jednu super silu jer je taj događaj narušio i doveo u pitanje opstanak i preživljavanje ljudske vrste. Tadašnji USSR se smatra glavnim krivcem. Tenzije između super sila postaju norma. Oformirana je i nova vojska s ciljem borbe protiv ove zaraze i čuvanja granica “EUPF”.

06.11.2019. dolazi naredba u sjedište EUPF-a da se 09.11.2019 na lokaciju Zona karantene 385, Z. Širina: 45.879074 , Z. Duzina: 16.795006 ,N. Visina: 119, Komuna: Gudovac pošalje veća količina vojnih snaga i da je misija čuvanje prioritetnih osoba “VIP”-a Mr. sci. Otto-a i njegove pomoćnica Dr.Gretta-e, te da se navedenim osobama pripomogne i asistira i to na koji god oni način zatraže. Ostale naredbe će dobiti zapovjednik “On site”.
————————————————————————————————————————————

Russian Federation Of Nations – RFON
Nakon eksplozije Chernobylskog reaktora i širenja parazitske zaraze van granica Ukrajine dolazi do raspada USSR zbog dezorganiziranosti partije i konstantnog prebacivanja krivnje povodom kobnog događaja. Tenzije sa zapadom postaju norma. Zaraza se širi skoro do same Moskve, trenutno od Moskve udaljena 200 km. Međutim, iz pepela USSR ipak dolazi do jedinstva, ali u obliku federacije nacija bivšeg USSR-a. Države primarno ujedinjuje mržnja prema Zapadu, koji se smatra glavnim krivcem za raspad USSR-a, a sekundarno je sprječavanje širenje zaraze parazita. Oformirana je i nova vojska s ciljem borbe protiv ove zaraze i čuvanja granica “RFON”.

06.11.2019 dolazi naredba u sjedište RFON-a da se 09.11.2019 na lokaciju Zona karantene 385, Z. Širina: 45.879074 , Z. Duzina: 16.795006 ,N. Visina: 119, Komuna: Gudovac pošalje veća količina vojnih snaga i da je misija – čuvanje prioritetni osoba “VIP”-a Dr. med. Vasilij-a i njegovog pomoćnika Dr. Aleksei-a, te da se navedenim osobama pripomogne i asistira i to na koji god oni način zatraže. Ostale naredbe će dobiti zapovjednik “On site”.
———————————————————————————————————————————

United Coalition Of Survivors – UCOS
Nakon explozije Chernobylskog reaktora i širenja parazitske zaraze van granica Ukrajine civili su se snalazili kako su stigli. Neki su bježali pred zarazom dok su se drugi organizirali u borbene skupine s ciljem zaustavljanja zaraze. No, jedno je bilo sigurno – vlade država u koje se zaraza širila su bile nemoćne ili ne spremne da učine išta. To je uzrokovalo mržnju civila prema vladi unutar zona koje su bile najjače pogođene. Ta mržnja se još jače rasplamsala kad su se počele stvarati zone karantene i podizati zidine oko zona zaraze te su vojne snage pucale po bilo kome tko se približio zidinama ili kontrolnim točkama.

Vrijeme: 09.11.2019, Lokacija: Zona karantene 385, Z. Sirina: 45.879074 , Z. Duzina: 16.795006 ,N. Visina: 119, Komuna: Gudovac.
Nakon što je prošlo više od godinu dana i bez ikakvog kontakta s vanjskim svijetom, odjednom se čuje zvuk helikoptera i odjek vojnih čizmi. Sve građani komune Gudovac prolazi jeza jer ne znaju što to znači – spas ili uništenje? Predstavnik komune okuplja sve “građane” radi hitnog sastanka.